2014.02.27. 11:50

Daidalos Kft.

 

A minőség és az ár harmóniája!

 

http://www.ablak-muanyagablak.hu/

 

Kétségtelen, hogy egy ablak vagy ajtó megvásárlása és beépítése hosszú távú befektetés. Amíg a rossz minőségű nyílászáró számos probléma forrása lehet, addig egy minőségi ablakkal sokáig hatékonyan védhetjük meg otthonunkat a külső zaj-, és hőforrásoktól, valamint az illetéktelen behatolóktól. A minőségi alapanyag mellett azonban az is fontos, hogy körültekintően válasszuk ki az ajtó vagy ablak beépítését végző céget. Szakszerű munkával ugyanis a megvásárolt nyílászárók éveken vagy akár évtizedeken keresztül is szolgálni fogják háztartásunkat.

 

 

Vezető német márkák – Versenyképes szolgáltatások

 

Ha minőségi termékeket és professzionális munkát szeretne, akkor bízza magát Daidalos Kft. több évtizedes szakmai tapasztalatára. Vállalkozásunk műanyag ablak-, ajtó-, kereskedelemmel, beépítéssel, valamint szervizeléssel is foglalkozik. Célunk, hogy megrendelőink számára versenyképes árakon kínáljunk minőségi termékeket, valamint a lehető leggyorsabban nyújtsunk professzionális szolgáltatásokat.

 

Képkivágásh.JPG

Nálunk az ügyfelek gyorsan megszerezhetik a lakásuk igényének, valamint stílusának megfelelő ajtót vagy ablakot. Amennyiben cégünknél rendel, akkor a megrendelés beérkezésétől számított 3-4 héten belül leszállítjuk a kért nyílászárót. Dönthet azonban úgy is, hogy személyesen, váci telephelyünkön veszi át a megrendelt terméket. Cégünk elsősorban Budapest és Pest megye területén, valamint országosan végez ablak- és ajtó beépítést, de az ablakcsere programmal viszont már Európában is tudjuk vállalni a nyílászárók szakszerű beépítését. Referencia munkáink megtalálhatóak Németország, Ausztria, Szlovákia több városában is.

 

 

Miért érdemes termékeinket választani?

 

  • Jól tudjuk, hogy minőségi munkát csakis professzionális kivitelezésű termékekkel lehet végezni. Cégünk ezért kizárólag elismert német gyártók ajtóit és ablakait kínálja ügyfelei számára. A Daidalos Kft. által forgalmazott nyílászáró-márkák (Rehau, Veka, Brügmann, Salamander) egytől-egyik a minőség és a precizitás jegyében készültek. Termékeinket, amelyek kitűnő hő- és hangszigetelő hatással rendelkeznek, különböző beépítési mélységgel, illetve meleg peremes üveggel kínáljuk. A cégünk által értékesített ajtók és ablakok így valamennyi középület (családi ház, panellakás, társasház stb.) igényeinek megfelelnek.

 

  • Nálunk a legjobb ár-érték arányú termékek vásárolhatók meg. Mivel közvetlen gyártói szerződéssel rendelkezünk, így nagykereskedelmi árakon importáljuk az ajtókat és ablakokat, ezért minden nyílászárót versenyképes áron, méretre gyártva tudunk rendelkezésre bocsátani. Érdemes ugyanakkor figyelni időszakos akcióinkat is, hiszen számos esetben így még kedvezőbb áron juthat minőségi nyílászárókhoz.

 

 

  • A Németországban gyártott ablakprofilok a jelenleg elérhető legmodernebb technológiával készülnek. Az általunk felszerelt nyílászárók közel hatszor jobb hőszigetelő képességgel rendelkeznek a hagyományos ablakokhoz képest. A minimális hőveszteség miatt nyílászáróinkkal több százezer forintos megtakarítás is mutatkozhat a fűtésszámlában. Ebből következően a minőségi műanyag ablakok beépítési költsége akár egyetlen fűtési szezon alatt is megtérülhet.

 

  • Mivel cégünk az egyik legtöbb ablak profiltípussal rendelkezik az iparágban, így biztosak vagyunk benne, hogy széles választékunkból ki tudja választani az Ön számára legmegfelelőbb nyílászárót. Az általunk forgalmazott márkák mindegyikét tíznél is többféle színben kínáljuk. Valamennyi szín természetes hatással bír (pl. mocsári tölgy, mahagóni, cseresznye stb.), vagyis sokféle lakberendezési stílushoz illeszthető. Számos, általunk forgalmazott műanyag ablakprofil-típus pedig kitűnően alkalmazható passzívházak esetén is.

 

  • Az ablakok és ajtók mellett széles választékban kínálunk különböző kiegészítőket is. Termékprofilunkban többek között redőnyök, rolók, valamint ablakpárkányok is megtalálhatók. Cégünk folyamatosan figyeli ügyfeleink visszajelzéseit, és a termékválasztékát minden esetben úgy alakítja ki, hogy azok megfeleljenek a vásárlók elvárásainak, illetve kéréseinek.

 

 

Az ajtót és az ablakot is generációkra tervezzük!

 

Nem kétséges, hogy ebben a szakmában legfontosabb a minőségi munkavégzés. Ha velünk készítteti el új nyílászáróját, akkor hosszú időre elfelejtheti az ajtóval és ablakkal kapcsolatos gondokat. Ügyfeleink véleménye is tükrözi, hogy amit mi megtervezünk, az generációkon át is megállja a helyét!

 

Legyen szó ajtóról vagy ablakról, a beépítés során mindig az épület szerkezetének megfelelően választjuk meg a nyílászáró elhelyezését, rögzítésének típusát, valamint a szigetelést is. Minden esetben 100 százalékos hézagtömítéssel dolgozunk, hiszen tisztában vagyunk vele, hogy a megfelelő szigeteléssel akár több fokkal is melegebb lehet a lakásban. A minőségi munka eredményeként így ügyfeleink akár 30-40 százalékot is spórolhatnak otthonuk energiaköltségén.

 

 

Cseréljen kiemelten kedvező feltételekkel ajtót vagy ablakot!

 

Cégünk ingyenesen elvégzi az adott lakás előzetes felmérését, amelyet követően 24 órán belül elkészítjük az árajánlatot is. Ennek elfogadását követően a megrendelt ajtókat és ablakokat a helyszínre szállítjuk.

Amennyiben nálunk rendeli meg az ablak cseréjét, akkor semmit sem kell fizetnie a régi nyílászáró bontásáért. Velünk megkímélheti magát attól is, hogy konténert kelljen rendelnie a már nem használt ablakhoz vagy ajtóhoz, hiszen a keletkezett hulladékot ingyen elszállítjuk. Külön kérésre az ablakcserét követő helyreállítási munkákat is elvégezzük.

 

 

Minden beépítési munkára 1 év teljes körű garanciát kínálunk!

 

Biztosak vagyunk benne, hogy termékeink és szolgáltatásaink kifogástalan minőségűek. Az általunk forgalmazott műanyag nyílászárókra 60 hónap, beltéri ajtókra, valamint árnyékolástechnikai eszközökre egységesen 12 hónap, teljes körű garanciát vállalunk.

 

Képkivágás.JPG

 Amennyiben nálunk végezteti el az ablakcserét, akkor az elvégzett munkára szintén 12 hónap garanciát kínálunk. Ha úgy dönt, hogy más szakemberrel vagy saját maga építi be az ablakot, akkor a fenti garanciális feltételek nem érvényesek. Ebben az esetben kizárólag a termékre 60 hónap szavatossági időt biztosítunk. Ha beépítés nélkül rendeli meg az ablakot, akkor ez idő alatt a gyártó garantálja az alkatrészek utánpótlását, abban az esetben, ha annak az átadás időpontjában rejtett szerkezeti hibája volt.

 

 

Vegyen részt kedvezményes ablakcsere programunkban!

 

Szeretnénk, ha nem csak a családi házakban, hanem a nagyobb lakóépületekben is minél több ember minőségi nyílászáróval védhetné a fagytól, melegtől, és zajtól otthonát. Tapasztaljuk azonban, hogy sok esetben egy társasház lakói azért nem kérik az új nyílászárók beépítését, mert néhányan nem tudják vállalni annak költségeit, vagyis a rájuk jutó önrészt.

 

Képkivágásl.JPGOrszágos ablakcsere programunk a társasházak számára kínál kedvező és költséghatékony megoldást. Amennyiben legalább 5-en jelentkeznek egy társasházon belül az ablakok cseréjére, úgy nem darabárat, hanem átalány díjat számítunk fel az új nyílászáróért, illetve az elvégzett munkáért. Az ablakcsere program segítségével így jelentős árkedvezménnyel, – nagyjából fél áron – elvégezzük a társasházban esedékes beépítési munkákat. Természetesen a magánszemélyeknél felsorolt akcióink (ingyenes felmérés, díjmentes bontás, stb.) itt is érvényesek.

 

 

Hívjon bennünket még ma a minőségi nyílászáróért!

 

A Daidalos Kft. tulajdonosa, vezetője, több mint húsz éve foglalkozik az ajtók és ablakok forgalmazásával, beépítésével. Munkánk során eddig több tízezer ajtó és ablak beépítését végeztük el. Tevékenységünk eredményességét ügyfeleink elégedettsége is jelzi, hiszen vásárlóink kivétel nélkül kedvező véleményeket fogalmaztak meg az általunk végzett beépítési munkáról. Örömünkre szolgál az a tapasztalatunk, hogy a már meglevő ügyfeleink ismerőseiknek is szívesen ajánlják cégünket.

 

Amennyiben felkeltettük az Ön érdeklődését is, úgy a +36-70-505-6374-es telefonszámon vagy a +36-27-301-403-as telefon- és faxszámon munkatársaink teljes körű szakmai és kereskedelmi információval tudnak szolgálni. Termékeink, ablakcsere programunk, valamint egyéb kedvezményes ajánlataink iránt minden hétköznap 9 és 16 óra között várjuk az érdeklődő vásárlókat.

 

 http://www.ablak-muanyagablak.hu/

2600 Vác, Szent László út 35.
Tel: 0036-70-505-6374

süti beállítások módosítása